Pazarcık ve Cağlayancerit Belediye Başkanlarımız İbrahim Yılmazcan ve Hanifi Sarualtın

Bugün Ticaret Borsa’mızda çok kıymetli Pazarcık Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Yılmazcan ile çok değerli Çağlayancerit Belediye Başkanımız Sayın Hanifi Sarıaltun’u misafir ettik. Kendileriyle güzide ilçelerimiz ile ilgili istişareler gerçekleştirirken, ticaret hacminin artması noktasında görüş alışverişinde bulunduk. İnanıyorum ki kadim şehrimiz Kahramanmaraş, ilçeleriyle birlikte çok daha iyi noktalara gelecek. Ziyaretinde bizlere Avrupa Birliği Coğrafi İşaret Tescili alan Çağlayancerit Cevizimizi takdim eden Başkanımız Hanifi Sarıaltun’a ayrıca şükranlarımı sunuyor, nazik ve anlamlı ziyaretlerinden dolayı her iki başkanımıza teşekkür ediyorum.

Kahramanmaraş Ticaret Borsası
Mustafa Narlı