Laboratuvar Ücretleri

KAHRAMANMARAŞ TİCARET BORSASI ÖZEL GIDA KONTROL LABARATUARI ANALİZ ÜCRET LİSTESİ
  ANALİZ KONULARI ÜCRET
1 BUĞDAY PAKET ANALİZ ( Gluten, İndeks, Sedim, Gecikmeli Sedim, Hektolitre) 50 TL
2 RUTUBET (Etüv, baklagiler,tahıllar ve ürünleri, yem) 35 TL
3 PROTEİN ANALİZİ (baharatlar, tahıllar ve ürünleri, baklagiller, yem,süt, yoğurt) 100 TL
4 KÜL (Fırın baharatlar, tahıllar ve ürünleri, baklagiller, yem) 50 TL
5 TOPLAM YAĞ ANALİZİ (baharatlar, tahıllar ve ürünleri, baklagiller, yem) 60 TL
6 HAM SELÜLOZ ANALİZİ  (baharatlar, tahıllar ve ürünleri, baklagiller, yem) 70 TL
7 AFLATOKSİN (Baharatlar, yem) 220 TL
8 AFLATOKSİ M1 ANALİZİ (Süt) 220 TL
9 OKRATOKSİN A ANALİZİ (Baharatlar, kuruyemiş ve tahıllarda) 220 TL
10 BAHARATLARDA HCl'DE ÇÖZÜNMEYEN KÜL 60 TL
11 BAHARATLARDA NEM ANALİZİ 60 TL
12 KIRMIZIBİBERDE (TOZ) NİŞASTA ARANMASI 30 TL
13 KIRMIZIBİBERDE (PUL) TUZ ANALİZİ 50 TL
14 BAKLAGİLLER VE ÜRÜNLERİNDE HCl'DE ÇÖZÜNMEYEN KÜL 60 TL
15 MEYVE VE SEBZEDE HCL'DE ÇÖZÜNMEYEN KÜL ANALİZİ 60 TL
16 EKMEK VE ÜRÜNLERİNDE TUZ ANALİZİ 35 TL
17 EKMEKTE RUTUBET TAYİNİ 35 TL
18 HAYVANSAL VE BİTKİSEL YAĞLARDA KÜL ANALİZİ 50 TL
19 HAYVANSAL VE BİTKİSEL YAĞLARDA 105 DERECEDE UÇUCU MADDE ANALİZİ 35 TL
20 HAYVANSAL VE BİTKİSEL YAĞLARDA ASİT SAYISI (SERBEST ASİTLİK) 50 TL
21 HAM VE RAFİNE YAĞLARDA PEROKSİT DEĞERİ 50 TL
22 GC'DE YAĞ ASİTLERİ KOMPOZİSYONU (DOYMUŞ YAĞ ASİTLERİ, DOYMAMIŞ YAĞ ASİTLERİ) 100 TL
23 EKSTRAKSİYONLA ELDE EDİLEN YAĞLARDA YAĞ ASİTLERİ KOM. (BAHARATLAR, FINDIK, CEVİZ) 150 TL
24 ZEYTİNYAĞI PAKET ANALİZİ (GC'DE YAĞ ASİTLERİ KOMP.,UV'DE ÖZG.ABS.,ASİTLİK DEĞERİ, PEROKSİT) 200 TL
25 GIDALARDA BESİN ÖĞELERİ ENERJİ DEĞERİ (TAHILLAR,BAKLAGİLLER, BAHARATLAR)(Protein, yağ,karbonhidrat) 250 TL
26 GIDALARDA SODYUM MİKTARINDAN TUZ TAYİNİ (ATOMİK ABSORPSİYONDA) 50 TL
27 TOPRAK PAKET (PH,EC,SATURASYON,KİREÇ,ORGANİK MADDE, ALINABİLİR POTASYUM VE ALINABİLİR FOSFOR) 100 TL
  * Yabancı dilde raporlar için 10 TL ek ücret alınır.