TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ 73. GENEL KURULUNDA KAHRAMANMARAŞ RÜZGÂRI

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ  73. GENEL KURULUNDA KAHRAMANMARAŞ RÜZGÂRI

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ

73. GENEL KURULUNDA KAHRAMANMARAŞ RÜZGÂRI

Kahramanmaraş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Duran BALSUYU  Yönetim Kurulu üyeleri ve Delegelerle birlikte TOBB 73. Genel Kuruluna katıldı.

TOBB’un73. Genel Kurulu TOBB Başkanı M. Rıfat HİSARCIKLIOĞLU’nun ev sahipliğinde;  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN,  Başbakan Bin ali YILDIRIM, Başbakan yardımcısı Numan KURTULMUŞ, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent TÜFENKCİ, Ekonomi Bakanı Nihat ZEYBEKCİ, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet MÜEZZİNOĞLU, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati YAZICI ve milletvekillerinin katılımıyla gerçekleşti.

TOBB Genel Kurulu’na katılan Oda ve Borsalar, TOBB hizmet binası bahçesinde illerinin yöresel ürünlerinin tanıtımını gerçekleştirdi.

İlimizi temsilen dondurma, biber, tarhana, tarhana cipsi, fıstık ezmesi dağıtımı yapılarak yöresel ürünlerimizin tanıtımı yapılmıştır.