TOBB ZİYARETİ

Kahramanmaraş Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa NARLI ve Meclis Başkanı Ökkaş KARAYAĞLI, beraberlerindeki heyet ile birlikte Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU’nu makamında ziyaret etti.​​

Kabulde TOBB Başkanı HİSARCIKLIOĞLU, yeni dönem çalışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Mustafa NARLI ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Kahramanmaraş Ticaret Borsası o bölgenin önemli bir borsasıdır. Biz bu görevi büyük bir liderden devraldık, Ahmet Duran BALSUYU’ndan. Ona buradan teşekkür ediyorum, ellerinden öpüyorum. Ondan bayrağı devralmak herkese nasip olmaz. Bundan sonra sorumluluğumuz biraz daha arttı. O sorumluluk bilinci içinde Kahramanmaraş’ı daha üst seviyelere taşımak için elimizden geleni yapacağız.

Bugün Rifat Başkanı ziyaret ettik. Rifat Başkan bizim ağabeyimiz. Onu çok seviyoruz. O bizim için bir değer. O da sağ olsun bizi bağrına bastı. Zaten biz hemşehriyiz. Kayseri, Maraş, Adana yanı başında hepsi aynı il. Başkanım bize emreder biz yaparız. Biz onunla yıllardır çalışmaktan mutluyuz. Biz Başkanımızın yanındayız”.